zhinky-v-odesi-namahalysia-vidbyty-cholovika-u-ttsk-prokomentuvaly-intsydent

Жінки в Одесі намагалися "відбити" чоловіка у співробітників ТЦК: з'явився перший офіційний коментар

 • 17884 переглядiв

В Одеському ТЦК пояснили конфлікт на вулиці Пироговська. Представники центру заявили, що діяли законно, перешкоджаючи незаконному виведенню військовозобов'язаного з території установи.

В Одеському обласному ТЦК та СП прокоментували інцидент, який стався на вулиці Пироговська. Йдеться про бійку, кадри якої ширяться у соцмережах. У ТЦК запевняють, що їх співробітники та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, передає УНН.

За даними Одеського обасного ТЦК та СП, 3 серпня 2024 року на вулиці Пироговська, в місті Одеса відбувся інцидент, пов’язаний з незаконним проникненням на територію Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомих осіб.

"Встановлено, що під час заїзду транспортного засобу на територію центру, ці особи незаконно вивели з території військовозобов’язаного громадянина, який перебував на території центру для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії.

Працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов’язаним", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також наголошується, що представники ТЦК та СП як складова частина Збройних Сил України діють виключно в межах чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись високих стандартів відповідальності та дисципліни.  

Нагадаємо

У мережі шириться відео конфлікту в Одесі між представниками ТЦК та трьома жінками, які намагалися "відбити" чоловіка.

Місцевому телеграм-каналу дівчина, яка знімала конфлікту з ТЦК повідомила, що нібито представники ТЦК сьогодні вранці забрали її батька в бус та відібрали в нього телефон. Потім сімʼї чоловіка все ж вдалось дізнатись, куди його відвезли й вони приїхали переконатись, що з ним все добре.

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Херсонщини

 • 19014 переглядiв