zelenskyi-rf-u-berezni-vypustyla-po-ukraini-ponad-400-raket-600-shakhediv-ta-3000-kabiv

Зеленський: рф у березні випустила по Україні понад 400 ракет, 600 "шахедів" та 3000 КАБів

 • 25504 переглядiв

Лише в березні російські війська застосували понад 400 ракет, 600 "шахедів" і 3000 керованих авіабомб, тероризуючи різні українські міста і прикордонні населені пункти, а Харків щодня зазнає ракетних, безпілотних і авіабомбових атак, що руйнує критично важливу інфраструктуру і житлові будинки, і це підкреслює нагальну потребу в надійних системах протиповітряної оборони для захисту життів і міст України, зазначив Зеленський.

Лише в березні російські війська застосували проти України понад 400 ракет, більше ніж 600 "шахедів" і понад 3000 керованих авіабомб, а Харків почав зазнавати ворожих ударів ще й авіабомбами, що підкреслює нагальну потребу в надійних системах ППО. Комплекси Patriot в руках українців довели, що всі форми російського терору можуть програти. І це потрібно. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у середу, пише УНН.

Тільки за цей березень російські терористи застосували проти України понад 400 ракет різних типів, понад 600 "шахедів" і понад 3 тисячі керованих авіабомб

- написав Зеленський у соцмережах.

Деталі

Президент вказав, що різні міста і села України потерпають від цього терору, і особливо жорстоко росія бʼє по прифронтових територіях та прикордонних громадах. "Наш Харків, більш ніж мільйонне місто, зазнає ударів ракет і дронів з першого дня цієї війни. Тепер російські терористи застосовують ще й авіабомби проти Харкова. Це щоденні знущання і біль, щоденні втрати у місті. Зруйнована критична інфраструктура, щодня руйнування звичайних житлових будинків", - зауважив Глава держави.

"Усього цього не буде, коли Україна отримає надійні системи ППО, які можуть врятувати життя наших людей та повернути безпеку нашим містам. "Петріоти" в руках українців довели, що всі форми російського терору можуть програти. І це потрібно – потрібно для нашого Харкова та всіх інших міст і громад, чиє життя зараз під російськими ударами", - наголосив Зеленський.

Зеленський: 5-7 Patriot від США розблокують небо, захистять індустрію і дозволять дітям ходити до школи29.03.24, 11:33

Популярні

Новини по темі