zelenskyi-pidpysav-ukaz-shchodo-novoi-stratehii-morskoi-bezpeky-ukrainy

Зеленський підписав указ щодо нової стратегії морської безпеки України

 • 91484 переглядiв

Президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію нової Стратегії морської безпеки України - сучасного документа, що враховує зміни та інновації у сфері безпеки, який буде впроваджуватися спільно з міжнародними партнерами.

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ, який уводить в дію рішення РНБО щодо нової Стратегії морської безпеки України. Про це глава держави розповів у своєму вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Деталі 

І сьогодні ж я підписав указ, який уводить в дію рішення РНБО щодо нової Стратегії морської безпеки України. Цей документ враховує безпекові зміни та новації, які ми забезпечили, зокрема, в Чорному морі, в розвитку наших сил. Це сучасна стратегія, і реалізуємо її разом з нашими партнерами 

- заявив Зеленський. 

За його словами, він збирається обговорити деталі цієї стратегії з міжнародними партнерами України. Зокрема з лідерами, які бажають стабільної безпеки для своїх регіонів та всього світу.

Нагадаємо

Раніше Володимир Зеленський  розповів, що Україна завершує роботу над новою Морською стратегією, щоб консолідувати свої інтереси та можливості на морі.

Популярні

Новини по темі