zelenskyi-ozvuchyv-duzhe-prostu-formulu-dlia-prypynennia-udariv-po-npz-v-rosii

Зеленський озвучив “дуже просту формулу” для припинення ударів по НПЗ в росії

 • 30902 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський висловив позицію України щодо припинення атак на російські НПЗ та озвучив "формулу" їх припинення. Про це він сказав в інтерв'ю Bloomberg у середу, пише УНН.

"Нас б'ють по електриці і ніхто не зміг поставити путіна на місце, щоб він не перетворював цю війну на геноцид українського народу. А залишати людей без питної води, лікарні без електрики – це і є геноцидна політика", - каже Зеленський

Він каже, що словами ніхто путіна не зупинив, тому Україна почала бити по його енергетиці.

"Всі раптом почали говорити, що ми повинні якось припинити, бо це ескалація. Наша позиція дуже проста. Світу боляче, що ми б'ємо по енергетиці росії? Зробіть так, щоб вона не била по нашій енергетиці. Дуже проста формула", – зазначив Президент.

Нагадаємо

Сили оборони успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі російської федерації у ніч на 20 та у ніч на 21 червня. Зокрема вночі було завдано успішного удару по місцях зберігання "Shahed-136/Герань-2", навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в краснодарському краї.

Популярні

Новини по темі

ЄС запроваджує мита на китайські електромобілі

 • 18723 переглядiв

НАБУ хоче обшукувати нардепів без дозволу Генпрокурора

 • 313787 переглядiв