ukenru
zelenskyi-5-7-patriot-vid-ssha-rozblokuiut-nebo-zakhystiat-industriiu-i-dozvoliat-ditiam-khodyty-do-shkoly

Зеленський: 5-7 Patriot від США розблокують небо, захистять індустрію і дозволять дітям ходити до школи

 • 24404 переглядiв

5-7 американських зенітно-ракетних комплексів Patriot розблокують небо, дадуть можливість працювати і відпускати дітей до школи, а також захистять промисловість в Україні, заявив президент Зеленський.

5-7 систем ППО Patrіot від США розблокують небо, зроблять так, щоб була можливість працювати, а дітям ходити в школу, захистять індустрію. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю американському телеканалу CBS, пише УНН.

Деталі

"Україна ще не настільки сильна, як може бути. Потрібно дати нам змогу діяти на полі бою. Для цього необхідні дві речі: системи Patrіot, які можуть передати нам Сполучені Штати, і паритет в артилерії. Системами Patrіot ми розблокуємо небо, і наші хлопці будуть іти вперед", - вказав Зеленський у соцмережах, цитуючи сказане в інтерв'ю.

Зі слів Президента, треба зробити так, "щоби путін займався своєю державою, своєю землею", а "для цього потрібно його послабляти, послабляти на міжнародному рівні, як: ізолювати його економічно санкціями".

5-7 систем ППО Patrіot від Сполучених Штатів Америки захистять сьогодні індустрію, індустріальні платформи в Україні для того, щоб у нас була робота, були школи, щоб у нас була можливість працювати, а дітям ходити в школу, і розблокують небо. Повірте, будуть кроки вперед, і це буде послаблення для нього, послаблення для нього всередині держави

- зазначив Зеленський.

Україні потрібна допомога вже зараз через високий ризик наступу рф в червні - Зеленський28.03.24, 18:13 • [views_0]