zelenskiy-zdiysnit-vizit-do-pragi-de-provede-peregovori-z-prezidentom-ta-premyerom-chekhiyi-ofitsiyno

Зеленський здійснить візит до Праги, де проведе переговори з президентом та прем'єром Чехії: офіційно

 • 498117 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський офіційно підтвердив свій візит до столиці Чехії, Праги. Він розповів, що проведе перемовини зі своїм чеським колегою Петром Павлом, прем'єром країни Петром Фіалою щодо ряду питань, пише УНН з посиланням на сторінку очільника держави у Telegram.

Цитата

"Далі – Прага. Проведу предметні переговори з Президентом Петром Павелом, прем’єр-міністром Петром Фіалою, Головами Сенату та Палати депутатів парламенту Мілошем Вистрчілом та Маркетою Пекаровою Адамовою, зустрінуся з членами уряду, парламенту, представниками ЗМІ", - заявив Зеленський.

Деталі

Президент повідомив, що у центрі уваги будуть обговорення оборонної підтримки Києва, європейська та євроатлантична інтеграція України, Вільнюський саміт НАТО, ситуація довкола Запорізької АЕС, реалізація "Формули Миру", а також післявоєнна відбудова країни.

Раніше

Чеські ЗМІ повідомляли, що після офіційного візиту до Софії президент Зеленський планує відвідати Чехію та зустрітися з прем'єр-міністром країни Петром Фіалою.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський здійснить візит до Чехії - ЗМІ

     • 559977 переглядiв

    На Говерлі блискавка вбила чоловіка та дівчинку

     • 914560 переглядiв