ukenru
zelenskiy-proponuye-vidiliti-koshti-na-vidnovlennya-infrastrukturi-u-rayoni-zolotogo-vereschuk

Зеленський пропонує виділити кошти на відновлення інфраструктури у районі Золотого - Верещук

 • 8460 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський вніс пропозицію щодо виділення коштів на відновлення інфраструктури на ділянці розведення військ в Катеринівці та Золотому-4 Луганської області. Про це повідомила на брифінгу членів парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки за результатами візиту в Золоте представник уряду в парламенті, народний депутат Ірина Верещук, передає кореспондент УНН.

"Щодо соціальної інфраструктури, справді, є проблема з садочком, зі школою, з дорогою. Але вони є не більшими і не меншими, ніж аналогічні проблеми по цілій Україні. Президентом Зеленським було внесено пропозицію, і на фракції "Слуга народу" вона здобула позитивний відгук, щодо виділення додаткових коштів з соціально-економічного розвитку на 2019 рік певної суми, наразі ми лише уточнюємо суму, на відновлення інфраструктури. На здійснення ремонтних робіт в садочку, школі, ФАПі, а також відновлення дорожнього полотна. Люди про цю інформацію поінформовані. Вони знають і очікують допомоги", - сказала Верещук.

Нагадаємо, на ділянці розведення військ перебуває два населених пункти – Катеринівка і Золоте-4. У потенційній ділянці розведення на території села Катеринівка перебуває 150 осіб, з них 7 дітей.

Раніше УНН повідомляв, що, за даними пресцентру ООС, 1 листопада українська сторона завершила розведення сил та засобів в районі Золотого.

Українські Національні Новини

Економіка