ukenru
zelenskiy-pro-poyizdku-v-oman-ya-ne-povinen-govoriti-pro-svoyu-privatnu-poyidku

Зеленський про поїздку в Оман: я не повинен говорити про свою приватну подорож

 • 13730 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що у січні разом з родиною літав в Оман з дітьми на відпочинок і не вважає за необхідне повідомляти про деталі своєї приватної поїздки. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Що за таємна поїздка в Оман? Це була моя приватна поїздка… У нас була "нормандська зустріч", ми забрали наших полонених, 75 українців повернулися додому. Далі 31 грудня нам було дуже складно, були складні перемовини завдяки і тиску, і завдяки допомоги... і Німеччини, і Франції - з президентом Росії Володимиром Путіним ми вирішили питання і отримали 3 млрд доларів від "Газпрому" в Україну… У мене є сім’я. Жива сім’я, живі діти, які полетіли в Оман просто на відпочинок, вони мали цю можливість і мають всі права на це. У цьому немає ніякого секрету…", - зазначив він.

За його словами, у цю поїздку він не брав помічників та міністра закордонних справ.

"У чому тут порівняння (з таємною поїздкою п’ятого Президента України Петра Порошенка на Мальдіви – ред.), в тому, що в мене були зустрічі заради України? У тому, що моя сім’я оплатила готель? У тому, що я маю право полетіти не інкогніто, а по квитку, де написано не "Петро Інкогніто", а Володимир Зеленський? І про що ви кажете, що ніхто не знав? Та ніхто не цікавився. Полетіла людина на 2-3 дні. Я не повинен про свою, мені здається, приватну поїдку говорити... Я не брав з собою свій Офіс, не брав своїх помічників, не брав міністра закордонних справ", - додав Зеленський.

Раніше в ОП заявляли, що Президент Володимир Зеленський перебував в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти. Там у нього були заплановані зустрічі на найвищому рівні.

Українські Національні Новини

Політика