ukenru
zelenskiy-pislya-zasidannya-rnbo-provokatsiya-u-rayoni-novotoshkivskogo-ne-zminit-kurs

Зеленський після засідання РНБО: провокація у районі Новотошківського не змінить курс

 • 17847 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Провокація російських збройних формувань у районі Новотошківського, що відбулась у вівторок зранку, не змінить курс України на мир. Про це заявив на брифінгу в ОП Президент України Володимир Зеленський за підсумками засідання РНБО, передає кореспондент УНН.

"На порядку денному були й інші питання, але ми почали з питання провокації, яка відбулась сьогодні на контактній лінії. У нас потужна армія. Провокації бувають. Армія відповідно сильно відповіла. Але не зважаючи на це, ситуація повністю контролюється, наша армія, начальником Генштабу. Ми впевнені, що ця провокація не змінить курс, тому що тільки сильною армією можна сідати за стіл переговорів. Курс до того, що ми йдемо, впевнено наближаємось до припинення війни і до миру", - сказав Президент.

Він також висловив співчуття родині загиблого внаслідок бою бійця.

Нагадаємо, зранку 18 лютого бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі.

Внаслідок бойових дій загинув один український захисник, ще четверо отримали легкі поранення. У ворога один загиблий, п’ять – важко поранених.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ворожа атака поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний на Донбасі є спробою зірвати мирний процес.

Українські Національні Новини

Політика