zbirna-ukrainy-z-futbolu-v-chervni-zihraie-tovaryskyi-match-z-polshcheiu

Збірна України з футболу в червні зіграє товариський матч з Польщею

 • 26619 переглядiв

Збірна України з футболу зіграє виїзний матч проти Польщі 7 червня, про місце та час якого буде повідомлено додатково, потім товариський матч проти Молдови в Кишиневі 11 червня, а ще два контрольні поєдинки з суперниками будуть оголошені після підписання відповідних контрактів.

Збірна України з футболу 7 червня проведе гостьовий поєдинок із Польщею. Місце і час проведення гри буде повідомлено пізніше, повідомляє Українська асоціація футболу, передає УНН.

7 червня синьо-жовті проведуть гостьовий поєдинок із Польщею. Про місце і час проведення гри буде повідомлено окремо. Загалом у червні національна команда зіграє три контрольні матчі 

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 11 червня збірна України проведе товариський матч з Молдовою в Кишиневі.

"Дати проведення ще двох контрольних матчів та імена суперників будуть оприлюднені після підписання відповідних контрактів", - додають в УАФ.

Нагадаємо

Українська Асоціація Футболу оприлюднила плани збірної України на березневий збір. Підготовка національної футбольної команди продовжуватиметься з 14 по 19 березня в іспанській Марбельї, після чергових турів чемпіонатів приїдуть легіонери, потім – команда вилетить до Сараєво, де триватиме підготовка до поєдинку зі збірною Боснії та Герцеговини.

Популярні

Новини по темі