ukenru
zaversheno-dosudove-rozsliduvannya-u-spravi-zastupnika-golovi-derzhagentstva-vodnikh-resursiv

Завершено досудове розслідування у справі заступника голови Держагентства водних ресурсів

 • 11299 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Завершено досудове розслідування у справі стосовно заступника голови Державного агентства водних ресурсів України, якого підозрюють в одержанні одержанні 8 тис. доларів хабаря. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП повідомлено про завершення досудового розслідування у справі за підозрою заступника голови Державного агентства водних ресурсів України у одержанні неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Також, прокурори САП та детективи НАБУ відкрили службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, та її захисникам матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

"Після чого буде вирішено питання щодо скерування обвинувального акту до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, у березні 2019 року високопосадовця було викрито на одержанні 8 тис. доларів США неправомірної вигоди за забезпечення укладання договору щодо передачі приватному товариству водосховища площею 84 га, яке розташоване на території Київської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП