ukenru
zatyshshia-pered-bureiu-yevlash-nazvav-imovirni-prychyny-vidsutnosti-dronovykh-obstriliv

Затишшя перед бурею: Євлаш назвав імовірні причини відсутності дронових обстрілів

 • 19708 переглядiв

Атаки безпілотників по мирним містам України відстуні вже кілька днів, але це може бути затишшям перед підготовкою до масованої атаки або моніторингом контрзаходів України, вважає Ілля Євлаш, речник Повітряних сил Збройних сил України.

Для атак по мирним містам в останні кілька днів росіяни здебільшого застосовують КАБи і крилаті ракети, однак вже декілька днів поспіль ЗСУ не спостерігають ударів безпілотників Shahed. Про можливі причини цього в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш, передає УНН.

Напередодні ми бачили, що ворог здебільшого застосовував КАБи і крилаті ракети, однак зараз вже декілька днів поспіль ми не спостерігаємо ударів саме БПЛА. Це може бути пов’язано із різними причинами, однак яка саме причина цьому, дізнаємось згодом. Це може бути затишшя перед підготовкою, якоїсь масованої атаки, а можливо вони просто відслідковують, які кроки будуть з нашої сторони

- сказав Євлаш.

Нагадаємо

Останній місяць ворог намагався виснажити українські системи ППО, тому новий пакет допомоги для України "полегшить дихання", адже Сили оборони потребують різних типів ракет - потрібні не лише Patriot, але і системи ППО середнього та малого радіуса дії.

У Києві відновили 70% енергообладнання, пошкодженого через ворожі обстріли26.04.24, 01:39 • [views_0]