zastarili-zrk-ta-brak-dosvidchenykh-kadriv-partyzany-ziasuvaly-holovni-problemy-rosiiskoi-ppo

Застарілі ЗРК та брак досвідчених кадрів: партизани з'ясували головні проблеми російської ППО

 • 21158 переглядiв

Більшість російських міст мають застарілі та несправні системи протиповітряної оборони з дефектами, оскільки сучасне озброєння було передислоковане на фронт в Україні, що робить їх вразливими до атак українських безпілотників.

У росії більшість міст мають на озброєнні застарілі системи ППО з дефектами, оскільки сучасне озброєння перекинули на фронт в Україну. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі 

Партизани з'ясували, чому російська ППО не може відбивати атаки українських далекобійних дронів. 

Агент "АТЕШ" із підрозділу ППО продовжує інформувати нас про проблеми у підрозділах, які намагаються відбивати повітряні атаки українських безпілотників. Він зазначає, що керівництво почало використовувати старі ЗРК "Куб", які дуже погано виявляють себе

- розповіли партизани. 

Зазначається, що техніка була вилучена зі старих запасів, а ракети для цього ЗРК погіршилися під час зберігання на складах. Тож найчастіше вони просто не можуть вразити ціль, навіть якщо вона виявлена.

Для ударів по російських НПЗ Україна використовує дрони зі штучним інтелектом - CNN02.04.24, 12:21

Однак проблеми не обмежуються тільки застарілим обладнанням, також є проблеми з сучасними комплексами.   

Більшість працездатних ЗРК було відправлено до зони "сво" (на фронт в Україні - ред.), а тилових містах залишилися несправні чи зношені. Як каже наш агент, 65-80% усіх зенітно-ракетних комплексів мають якісь несправності

- пояснили в "АТЕШ".

Окрім того, партизани з'ясували, що існує проблема з помилками операторів ЗРК, які, очевидно, не отримали належного навчання, а підготовлені фахівці гинуть на війні в Україні.

Виходячи з усього вищевикладеного, можна зробити висновок, що проблеми з відбиттям повітряних атак українських безпілотників на стратегічні об'єкти, що знаходяться в тилових містах рф, потребують комплексного вирішення та значних вкладень, на які навряд чи готове військово-політичне керівництво рф

- підсумували в "АТЕШ".

Нагадаємо

Партизани АТЕШ з'ясували, що бійців ППО, які не змогли відбити атаки українських дронів в окупованому Криму, в рамках покарання можуть відправити на передову.

Малюк про атаку на НПЗ рф: СБУ працює над перекриттям "кисню" путіну25.03.24, 21:23

Популярні

Новини по темі