zamakh-na-trampa-zhodnoi-ofitsiinoi-informatsii-shchodo-stupeniu-travm-i-likuvannia-kandydata-u-prezydenty-vid-respublikanskoi-partii

Замах на Трампа: жодної офіційної інформації щодо ступеню травм і лікування кандидата у президенти від Республіканської партії

 • 10929 переглядiв

Після спроби вбивства Дональда Трампа на мітингу в Пенсильванії громадськості не надано деталей про його поранення та лікування. Кампанія Трампа відмовляється обговорювати стан його здоров'я та оприлюднювати медичні записи.

Після замаху на Дональда Трампа, громадськості не повідомляється інформація про стан здоров’я кандидата від республіканців, - жодної інформації про ступінь поранень та медичне обслуговування. Пише УНН із посланням на Apnews.

Деталі

Через чотири дні після спроби вбивства колишнього президента Дональда Трампа на мітингу в Пенсильванії громадськість досі не знає, наскільки серйозні поранення він отримав.

Також не отримано відомостей про те, яке лікування отримав кандидат у президенти від Республіканської партії в лікарні і чи можуть бути якісь довгострокові наслідки для його здоров'я.

ФБР розкрило деталі замаху на Трампа15.07.24, 01:17

Перші повідомлення про стан пана Трампа надійшли приблизно через півгодини після того, як пролунали постріли, коли колишній президент впав на землю з пораненням в одне вухо. За допомогою охоронців він підвівся, а потім зухвало підняв кулак у бік натовпу, кров текла по його обличчю. Кампанія опублікувала заяву, в якій говориться, що він "почувається добре" і "проходить обстеження в місцевому медичному закладі".

"Більше деталей буде згодом", — сказав його речник.

"Я мав би бути мертвим": Трамп поділився "сюрреалістичним досвідом" пережитого замаху15.07.24, 15:36

Лише о 20:42 Трамп повідомив присутнім, що в нього влучила куля, а не осколки. У повідомленні, опублікованому в його соціальній мережі Truth, пан Трамп написав, що його "влучила куля, яка пробила верхню частину" правого вуха.

Кампанія Трампа відмовляється обговорювати стан його здоров'я, оприлюднювати медичний звіт або записи, а також надавати доступ до лікарів, які його лікували, залишаючи інформацію на розсуд Трампа, його друзів і сім'ї.

Великі технологічні діячі схиляються на бік Трампа, але підтримка демократів у Кремнієвій долині також сильна17.07.24, 17:44

Популярні

Новини по темі