ukenru
zaluzhniy-pro-situatsiyu-na-donetskomu-napryamku-protivnik-zdiysnyuye-schodnya-do-50-atak

Залужний про ситуацію на Донецькому напрямку: противник здійснює щодня до 50 атак

 • 873204 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, передає УНН.

Цитата

"Ми також обговорили перебіг бойових дій. Найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак. Запеклі бої тривають в районі Вугледара і Марʼїнки. Ми надійно тримаємо оборону. На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити раніше втрачені позиції і закріпитися там. Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста", - написав Залужний у Telegram.

Додамо

За словами Головнокомандувача, запорука успіху на полі бою - ефективне вогневе ураження, що потребує відповідної кількості озброєння та боєприпасів.

Він також подякував генералу Міллі за розуміння потреб Сил оборони для відсічі російської збройної агресії, значний персональний внесок у наближення нашої Перемоги і непохитну підтримку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний заявив, що рф використовує морські надводні дрони

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками саміту "Україна-ЄС" заявив, що здавати Бахмут ніхто не буде.

Українські Національні Новини

Війна