zaharbnyky-zvoziat-na-okupovani-terytorii-roshvardiitsiv-dlia-borotby-z-ekstremizmom-tsentr-sprotyvu

Загарбники звозять на окуповані території росгвардійців для боротьби з "екстремізмом" - Центр спротиву

 • 26078 переглядiв

Окупанти завозять на ТОТ поліцейських росгвардії для боротьби з українським підпіллям під приводом боротьби з "екстремізмом", під яким в росії розуміють будь-яке інакомислення проти волі кремля, в тому числі і любов до своєї Батьківщини.

Окупанти звозять на тимчасово захоплені землі України поліцаїв з росгвардії, аби боротись з українським підпіллям. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Офіційною причиною збільшення кількості поліцаїв є високий рівень "екстремізму" на ТОТ. Проте у тоталітарній рф екстремізмом є все, що не узгоджується з волею кремля, а у випадку з ТОТ – любов до своєї батьківщини робить кожного екстремістом,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що завезення поліцаїв має за задумом окупантів розвантажити армію, яка наразі бере участь в рейдах проти місцевого населення. Також це відповідно збільшить й кількість самих рейдів в пошуках членів підпілля.

Нагадаємо

Населення тимчасово окупованої Донецької області різко скоротилося до півмільйона через примусову евакуацію російською владою та зникнення людей, спричинені фільтраційними заходами.

Популярні

Новини по темі

На Полтавщині ППО працює по розвідувальному дрону рф

 • 25789 переглядiв