za-misiats-syly-oborony-zafiksuvaly-371-vypadok-zastosuvannia-vorohom-boieprypasiv-z-khimichnymy-rechovynamy

За місяць Сили оборони зафіксували 371 випадок застосування ворогом боєприпасів з хімічними речовинами

 • 19887 переглядiв

За минулий місяць Сили оборони зафіксували 371 випадок застосування противником боєприпасів, що містять небезпечні хімічні речовини, що на 90 випадків більше, ніж за попередній період.

За місяць Сили оборони зафіксували 371 випадок застосування ворогом боєприпасів з вмістом небезпечних хімічних речовин, що на 90 випадків більше, ніж за попередній період. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, передає УНН.

Деталі

"Окупанти продовжують порушувати всі можливі міжнародні норми. Тенденція зростає, а використання ворогом небезпечних хімічних речовин стало системним. Лише за минулий місяць, Сили оборони зафіксували 371 випадок застосування ворогом боєприпасів з вмістом небезпечних хімічних речовин. Це на 90 випадків більше, ніж за попередній період", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всього з початку широкомасштабного вторгнення зафіксовано 1412 випадків застосування боєприпасів з хімічними речовинами.

Нагадаємо

За минулий рік правоохоронці зафіксували близько 66 тисяч ворожих обстрілів населених пунктів України. А за перші три місяці цього року росіяни вже вдарили по Україні близько 30 тисяч разів.

Популярні

Новини по темі

У НБУ пояснили девальвацію гривні у березні

 • 20100 переглядiв

росіяни завдали удару по Запоріжжю: є постраждалі - ОВА

 • 23231 переглядiв

У Запоріжжі повідомляють про ще один вибух

 • 22516 переглядiв