za-dobu-rosiiany-zavdaly-ponad-pivtory-sotni-udariv-po-zaporizkii-oblasti-poraneno-chetvero-liudei

За добу росіяни завдали понад півтори сотні ударів по Запорізькій області: поранено четверо людей

 • 28150 переглядiв

Протягом 31 грудня росіяни завдали понад півтори сотні ударів по Запорізькій області, внаслідок чого четверо людей отримали поранення. Про це повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає УНН.

Деталі 

Минулої доби загарбники завдали 159 ударів по 25 містах та селах Запорізької області

- заявив Малашко.

За його словами, окупанти атакували 32 безпілотниками Запоріжжя, Роботине, Малу Токмачку, Чарівне, Червоне, Малинівку, Новодарівку, Новоандріївку та Степове.

Також росіяни здійснили 20 РСЗВ-обстрілів Гуляйполя, Гуляйпільського, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Новодарівки, Левадного, Степногірська й Малих Щербаків, а також вдарили авіаційним снарядом по Новоданилівці.

Під артилерійський обстріл потрапив 47-річний житель Степногірська, а також мешканці Гуляйполя 39, 60 та 63 років – всім надано необхідну медичну допомогу

- розповів голова Запорізької ОВА.

По Херсонщині росіяни випустили 565 снарядів, загинула дитина, 14 людей поранено - ОВА01.01.24, 10:27

Також окупаційні війська рф завдали 106 артударів по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Щербаків, Білогір'я, Левадного, Преображенки, Верхньої Тераси, П'ятихаток, Плавнів, Кам'янського, Лобкового та інших населених пунктів на лінії вогню.

Доповнення 

Згідно з даними Запорізької ОВА станом на ранок 1 січня є щонайменше 12 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо

Сили оборони знищили 87 з 90 безпілотників "шахед", які росія використовувала в широкомасштабній новорічній атаці з різних напрямків. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В ДСНС показали ліквідацію наслідків ударів рф по Львівщині

     • 124765 переглядiв

    У передмісті Токмака пролунали вибухи - Федоров

     • 41812 переглядiв

    Через збройну агресію рф в Україні загинуло вже 514 дітей

     • 36030 переглядiв