z-vikna-hoteliu-na-mankhetteni-vykynuvsia-zasnovnyk-kvytkovoho-servisu-fandango-maikl-klain

З вікна готелю на Манхеттені викинувся засновник квиткового сервісу Fandango Майкл Клайн

 • 11283 переглядiв

64-річний бізнесмен Майкл Клайн, співзасновник сервісу продажу квитків Fandango, загинув після падіння з 20 поверху готелю на Манхеттені. Його бізнес зазнав труднощів під час пандемії, коли кінотеатри були закриті.

Бізнес-магнат Майкл Клайн, який у 2000 році заснував відомий додаток для купівлі квитків у кіно Fandango, розбився, впавши з 20 поверху готелю в центрі Манхеттена. Про це УНН пише з посиланням на Dailymail.

Деталі

64-річний Майкл Клайн розбився на смерть, пригнувши, за попередніми даними, з вікна номеру на 20 поверсі розкішного готелю "Кімберлі" на Манхеттені. За даними ЗМІ, перед смертю він залишив записку, але її зміст наразі не опублікований.

Майкл Клайн - співзасновник фірми з продажу квитків у кіно Fandango. Зазначається, що його бізнес з продажу квитків у кіно зазнав труднощів під час пандемії, коли кінотеатри закрилися або були змушені дотримуватися обмежень щодо кількості глядачів протягом майже двох років. Фірма намагалася переорієнтуватися на стрімінг, але у 2023 році повідомила про втрату прибутку.

Клайн також був виконавчим головою Juxtapose - ще однієї фірми, яка спеціалізується на фінансуванні стартапів.

Також він володів кількома багатомільйонними будинками в Хемптоні на нью-йоркському Лонг-Айленді, Грінвічі (штат Коннектикут) і Палм-Біч (штат Флорида), які коштували йому кілька мільйонів доларів.

Серед них - особняк на березі озера вартістю 20,75 мільйона доларів, який він придбав під час пандемії в грудні 2020 року, повідомляє Palm Beach Daily News.

Майкл Клайн закінчив Корнельський університет і отримав ступінь МВА в Гарвардському університеті. Протягом майже 30 років був одружений, з дружиною Памелою вони мали шістьох дітей.

Вперше після пандемії зростає попит на круїзні подорожі, наступний рік може стати рекордним для світових операторів04.12.23, 16:51

Популярні

Новини по темі