z-pochatku-vtorgnennya-okupanti-vipustili-po-ukrayini-821-raketu-reznikov

З початку вторгнення окупанти випустили по Україні 821 ракету - Резніков

 • 588324 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. З початку повномасштабного вторгнення росіяни в ході 15 масованих атак випустили по Україні 821 крилату і балістичну ракети. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков під час зустрічі з норвезьким колегою Бйорном Арільдом Грамом, пише УНН з посиланням на Telegram Міноборони України.

Цитата

"Станом на 10 березня, 821 російська ракета вже випущена по нашій країні. Це тільки крилаті, балістичні ракети. Ми точно знаємо, що кожні 10 застосувань системи NASAMS, до надання яких долучилася Норвегія, означає 10 збитих ракет агресора, 10 збережених будівель і об’єктів інфраструктури, а також сотні врятованих людських життів", – Резніков.

Деталі

Під час зустрічі іноземній делегації презентували брифінг щодо впровадження логістичної системи LOGFAS, а також систему "Коровай", які дозволяють здійснювати моніторинг постачання та рух західного озброєння і МТД до України та забезпечують зручність логістики, повідомили в Міноборони.

Нагадаємо

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що під час зустрічі у Києві його норвезький колега Бйорн Аріль Грам оголосив про надання Україні двох установок NASAMS та навчання українського персоналу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Італія проведе конференцію з відновлення України

     • 828590 переглядiв

    Байден продовжив санкції щодо Ірану

     • 687430 переглядiв

    У Маріуполі знову бавовна: повідомляють про два "прильоти"

     • 982806 переглядiв