z-pochatku-lipnya-prezident-proviv-peregovori-ta-zustrichi-z-predstavnikami-bilsh-nizh-20-krayin-a-mizhnarodnikh-organizatsiy-vse-dlya-vidnovlennya-miru

З початку липня Президент провів переговори та зустрічі з представниками більш ніж 20 країн а міжнародних організацій – все для відновлення миру

 • 291831 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Україна буде зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, щоб відновити мир для всієї української землі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми будемо зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, щоб відновити мир для всієї нашої землі та для всіх наших людей. І я вдячний усім нашим партнерам – кожному лідеру, кожному політику, громадському діячу, кожній країні, – які дійсно підтримують нас у тому, що тільки повне звільнення всієї нашої української території дозволить повернути повну силу міжнародному порядку, заснованому на правилах», - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський запросив Південну Корею приєднатися до гарантій безпеки G7 для України

Президент нагадав, що вже за 15 днів липня були переговори, зустрічі, заходи з лідерами Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції, Німеччини, Нідерландів, Туреччини, Чехії, Польщі, Словаччини, Болгарії, Литви, Швеції, Португалії, Іспанії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південно-Африканської Республіки, Гвінеї-Бісау.

«Генсек НАТО Столтенберг, Президент Європейської Ради Мішель, Президентка Єврокомісії фон дер Ляєн, Вселенський Патріарх Варфоломій… Звернення до студентської спільноти Аргентини, спілкування з найбільшими і найбільш перспективними американськими інвесторами та керівниками компаній… Сьогодні – дуже змістовно пан Президент Республіки Корея…», - розповів Зеленський.

Доповнення

Зеленський заявляв, що дводенний саміт НАТО у Вільнюсі наблизив Україну до перемоги.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Південна Корея збільшить допомогу Україні до 150 млн дол

     • 343030 переглядiв

    Етап "Тур де Франс" зупинили через аварію

     • 538486 переглядiв

    З Десни дістали затоплений російський танк

     • 517274 переглядiв