ukenru
z-24-lyutogo-rosiya-zastosuvala-proti-ukrayini-2400-raket-zelenskiy

З 24 лютого росія застосувала проти України 2400 ракет - Зеленський

 • 101501 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. За період від 24 лютого цього року російська армія застосувала проти України вже 2400 різних ракет. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час звернення до політиків і народу Індонезії, виступаючи в індонезійському аналітичному центрі Foreign Policy Community of Indonesia, пише УНН.

Цитата

"За час від 24 лютого цього року російська армія застосувала проти України вже 2400 різних ракет. Абсолютна більшість – по цивільній інфраструктурі, по підприємствах, по складах, зокрема по складах з продовольством, по житловим будинкам, по залізниці. І доречі це також суттєво з точки зору продовольчої безпеки", - заявив Президент.

Деталі

Так, з його слів, Україна прагне не допустити розгортання продовольчої кризи та працює над переведенням експорту на нові маршрути, наскільки це можливо в умовах війни, та постачати зерно на світовий ринок залізницею через європейські порти.

"Але і ці наші намагання росія пробує зірвати, коли знищує ракетами залізничні мости, знищує вокзали, логістичні центри", - каже Глава держави.

Нагадаємо

З початку вторгнення рф Збройні сили України знищили вже приблизно 29 750 окупантів.

Українські Національні Новини

Політика