yevrokomisiia-zbyraietsia-utochnyty-v-uhorshchyny-pytannia-sproshchennia-vizdu-dlia-bilorusiv-i-rosiian

Єврокомісія збирається уточнити в Угорщини питання спрощення в'їзду для білорусів і росіян

 • 12878 переглядiв

Єврокомісія збирається уточнити в Угорщини питання спрощення Будапештом візової процедури для громадян білорусі та росії, наголошуючи, що всі інструменти мають гарантувати безпеку ЄС та Шенгенської зони.

Єврокомісія збирається уточнити в Угорщини питання спрощення Будапештом візової процедури для громадян білорусі та росії, наголошуючи, що всі інструменти мають гарантувати безпеку ЄС та Шенгенської зони. Про це під час брифінгу у вівторок заявила речниця Єврокомісії Аніта Гіппер, пише УНН.

Єврокомісія, насправді, контактуватиме з угорською владою, щоб уточнити масштаби цієї схеми та чи підпадає вона під дію правил ЄС. Як ви добре знаєте, також через нашу позицію, всю нашу політику, росія є загрозою безпеці для ЄС, і, отже, всі інструменти на рівні Союзу, на рівні держав-членів повинні гарантувати безпеку Союзу, а також враховувати безпеку Шенгенської зони в цілому. І, звісно, ​​Угорщина також зобов’язана постійно перевіряти, чи виконано всі умови в’їзду, передбачені статтею 6 Шенгенського кодексу про кордони, які застосовуються до громадян третіх країн

– сказала Гіппер на запитання з приводу позиції Єврокомісії щодо того, що Угорщина спрощує свою візову процедуру для громадян білорусі та росії.

Угорщина після візиту Орбана до москви спрощує умови в'їзду для росіян та білорусів - ЗМІ30.07.24, 12:12

Популярні

Новини по темі