yaponiia-protestuie-proty-zaborony-rf-na-vizd-13-biznesmenam

Японія протестує проти заборони рф на в'їзд 13 бізнесменам

 • 100056 переглядiв

Японія висловила протест рф через заборону в'їзду 13 керівникам японських компаній, включаючи голову Toyota. МЗС Японії назвало це рішення "абсолютно неприйнятним" і таким, що обмежує законну діяльність компаній.

Японія протестує проти рф через заборону на в'їзд 13 японським бізнесменам, включаючи голову Toyota. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Японія офіційно висловила протест рф у зв'язку із забороною на в'їзд 13 керівникам японських компаній, серед яких є голова Toyota Motor. Це рішення є частиною контрсанкційних заходів москви.

Міністерство закордонних справ рф у вівторок оприлюднило список із 13 японських громадян, яким надовго заборонено в'їзд до терористичної країни. Серед них - високопосадовці провідних японських компаній, зокрема голова Toyota Motor, одного з найбільших автомобільних виробників світу.

На брифінгу для ЗМІ в Токіо генеральний секретар кабінету міністрів Йосімаса Хаясі назвав це рішення "абсолютно неприйнятним", заявивши, що воно серйозно обмежить законну корпоративну діяльність японських компаній.

Японія збільшить постачання авіаційного палива для задоволення зростаючого туристичного попиту17.07.24, 05:44

Популярні

Новини по темі

Терористи атакували Харківщину: поранено цивільного

 • 33518 переглядiв

Окупанти завдали удару по промисловій зоні Харкова

 • 107201 переглядiв