ukenru
yakbi-vorog-zvazhivsya-b-na-tsyu-avantyuru-to-neymovirno-pozhalkuvav-cherevatiy-pro-mozhlivist-drugogo-zakhoplennya-kharkova

"Якби ворог зважився б на цю авантюру, то неймовірно пожалкував": Череватий про повторне захоплення Харкова

 • 481155 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Якби російські окупанти вдруге "зважилися" б захопити Харків, то "неймовірно про це пожалкували", оскільки в регіоні базується "потужне" українське угруповування. Про це заявив речник Східного угруповування військ ЗСУ Сергій Череватий, передає УНН.

Деталі

Речник повідомив, що на Харківському напрямку ворог "намагається діставати" ракетами, в основному С-300, а також завдає ударів по лінії зіткнення різними типами артилерії. Зокрема, за цю добу ворог здійснив 34 обстріли. Він зауважив, що окупанти не ведуть активних бойових дій, бо там стоїть "потужне, загартоване в боях", українське угруповування.

Цитата

"Якби ворог ще раз зважився на цю авантюру, він би неймовірно про це пожалкував, адже люди знають, що з ним робити. Вони один раз вже потужно його (окупанта - ред.) викинули разом з військом за територію. Вони неймовірно мотивовані і потужні люди, які ніколи не дозволять повторити це зі своєю областю, своїм краєм", - заявив Сергій Череватий.

Нагадаємо

Російські окупанти минулої доби обстріляли Харків та прикордоння у чотирьох районах Харківської області.

Українські Національні Новини

Суспільство