vzhe-nastupnoho-misiatsia-kryptohihant-binance-perestane-pidtrymuvaty-rosiiskyi-rubl

Вже наступного місяця криптогігант Binance перестане підтримувати російський рубль

 • 77790 переглядiв

З 31 січня 2024 року найбільша криптобіржа Binance перестане підтримувати операції з російським рублем. Про це йдеться у заяві компанії, передає УНН.

Деталі

Слідуючи рішенню про відхід з росії та продаж бізнесу компанії CommEX, Binance P2P припинить підтримку російського рубля (RUB), включаючи такі торгові пари: USDT/RUB, BTC/RUB, FDUSD/RUB, BNB/RUB, ETH/RUB, BUSD/ RUB та RUB/RUB з 31 січня 00:00 (UTC)

- заявили у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші у світі криптобіржі заборонили операції з російським рублем

Водночас Binance запропонувала користувачам здійснювати P2P-торгівлю з російським рублем (RUB) на платформі CommEX без комісій. Для цього потрібно буде підключити свій обліковий запис на CommEX до облікового запису Binance та перевести активи.

Доповнення

У вересні цього року Binance оголосила, що йде з росії. Вона уклала угоду про продаж усього свого російського бізнесу компанії-криптообміннику CommEX.

Нагадаємо

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило листи до компаній, які були внесені до переліку міжнародних спонсорів війни. Агентство пропонує керівникам таких компаній відвідати Україну та побачити наслідки російської агресії на власні очі та обговорити вихід бізнесу з росії

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    FAVBET почали співпрацю з ГС "Центр підготовки "Відсіч"

     • 31431 переглядiв

    На півночі Польщі з середини грудня запрацює система ПРО США

     • 33037 переглядiв