vynni-u-roztrati-ponad-20-tys-ton-zerna-na-miliony-hryven-ekskerivnykiv-lutskoho-khlibokombinatu-pozbavyly-voli

Винні у розтраті понад 20 тис тон зерна на мільйони гривень: екскерівників Луцького хлібокомбінату позбавили волі

 • 21341 переглядiв

Колишнього директора Луцького комбінату хлібопродуктів № 2 та колишнього керівника елеватора, визнаних винними у розтраті 26 тис. тонн зерна вартістю 56 млн грн, що належали ПАТ "Аграрний фонд", засуджено до 10 та 7,5 років позбавлення волі відповідно.

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін вирок колишньому директору ДП "Луцьке КХП №2" та ексначальнику елеватора: їх визнано винуватими у розтраті майна ПАТ "Аграрний Фонд". А саме - 26 тис. тон зерна на загальну суму 56 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

22 березня 2024 року Апеляційна палата ВАКС залишила без змін вирок ВАКС від 16.03.2023, яким колишнього директора ДП "Луцьке КХП №2" С. Москвича та ексначальника елеватора Л. Тимофіюка визнано винуватими у розтраті майна ПАТ "Аграрний Фонд", а саме 26 тис. тон зерна на загальну суму 56 млн гривень

– ідеться у повідомленні відомства.

Таким чином вирок колишнім службовцям "Луцького КХП №2" про 10 та 7,5 років позбавленні волі - залишено без змін.

С. Москвича визнано винуватим за ч. 5 ст. 191 КК України та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій (.. ) Л. Тимофіюка теж визнано винуватим за ч. 5 ст. 191 КК України та призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій

– передає САП.

Нагадаємо

Київський апеляційний суд залишив у силі рішення Печерського райсуду Києва щодо ексголови Верховного суду Всеволода Князєва у справі про оренду квартири, які він нібито знімав за 1 тис. гривень на місяць.

Завершено розслідування щодо організаторів шахрайського колцентру, які вкрали з рахунків українців майже 1 млн грн. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

У Києві судитимуть колаборанта, який став посадовцем "мін'юсту днр"22.03.24, 16:19

Популярні

Новини по темі