ukenru
vybukhy-u-melitopoli-hur-ta-mistsevyi-rukh-oporu-provely-spilnu-aktsiiu-zi-znyshchennia-rosiian-y-viiskovoi-tekhniky

Вибухи у Мелітополі: ГУР та місцевий рух опору провели спільну акцію зі знищення росіян й військової техніки

 • 67212 переглядiв

У Мелітополі Головне управління української розвідки та місцевий рух опору провели успішну спільну спецоперацію, в результаті якої було знищено близько 20 російських окупантів, два КАМАЗи та УАЗ Патріот.

У Мелітополі ГУР та активісти з місцевого руху опору здійснили успішну спецоперацію внаслідок якої знищено окупантів та їхню техніку. Про це йдеться в повідомленні Головного управління української розвідки,  передає УНН.

22 березня 2024 року на території тимчасово окупованого Мелітополя відбулось два вибухи. Внаслідок спеціальної акції ГУР МО України та місцевого руху опору успішного  вогневого ураження завдано групі російських загарбників та їхній військовій техніці.  

– йдеться у заяві ГУР.

 Деталі

За попередніми даними розвідки, в епіцентрі вибухів перебували близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки "Камаз" та  УАЗ "Patriot".

Точні втрати ворога ще уточнюються.

У Маріуполі пролунали вибухи - Андрющенко 23.03.24, 14:31 • [views_0]

Додатково

Близько 15:26 заступник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про те що в Маріуполі стався приліт у північносхідній частині Маріупольского району. Та натякнув на втрати у армійців рф.