ukenru
vsi-vzhe-chudovo-zrozumilo-khto-vbivaye-ukrayinskikh-soldat-ta-blokuye-robotu-obsye-kuleba

Всім вже чудово зрозуміло, хто вбиває українських солдат та блокує роботу ОБСЄ - Кулеба

 • 17751 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що всім давно вже відомо, хто вбиває українських солдат на Донбасі та блокує роботу місії ОБСЄ. Про це він заявив у ефірі на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Запевняю вас, що всім чудово зрозуміло хто порушує Мінські Домовленості, хто обстрілює українські позиції, хто вбиває українських солдатів, хто блокує нормандський формат і хто блокує роботу ТКГ та місії ОБСЄ", - заявив Кулеба

Деталі

За словами міністра, вже навіть в ОБСЄ, де всі з огляду на правило консенсусу дуже толерантно висловлюються, відверто найвищі посадовці ОБСЄ говорять про неприпустимість блокування СММ з боку РФ та не припустимість порушення ними рішень ОБСЄ, Мінських Домовленостей.

Доповнення

Раніше Кулеба за підсумками зустрічі голів МЗС Альянсу в Ризі заявив, що Україна та НАТО поглиблюватимуть співпрацю у трьох напрямках, серед яких, зокрема, співробітництво з Україною у військово-технічній сфері, та надсилання чітких сигналів Росії на всіх рівнях про наслідки у випадку збройної агресії проти України.

Українські Національні Новини

Політика