voroh-za-dobu-obstriliav-donechchynu-39-raziv-poraneno-8-liudei-poshkodzheno-desiatky-budynkiv

Ворог за добу обстріляв Донеччину 39 разів: поранено 8 людей, пошкоджено десятки будинків

 • 24969 переглядiв

За добу російські війська 39 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Поранено 8 мирних жителів, пошкоджено десятки приватних будинків та об'єктів інфраструктури в трьох громадах.

Минулої доби російські війська 39 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок ворожих атак поранено 8 мирних жителів, пошкоджено десятки приватних будинків та об'єктів інфраструктури в трьох громадах. Про це у вівторок повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

"Всього за добу росіяни 39 разів обстріляли населені пункти Донеччини", - розповів голова ОВА. 

Філашкін розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 23 липня: 

  • Покровський район. У Курахівській громаді поранено людину у Сонцівці, пошкоджено будинок у Гірнику; обстріляні Курахове, Курахівка, Трудове і Костянтинопілське. У Гродівській громаді поранено дві людини, пошкоджено 10 приватних будинків і 2 багатоквартирних.
  • Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено адмінбудівлю, 2 будинки і декілька нежитлових приміщень; також у Торському один будинок зруйновано і 1 пошкоджено, у Зарічному — 1 зруйновано, у Ямполі — 2 пошкоджено. У Миколаївській ТГ пошкоджено будинок та інфраструктурний об’єкт у Малинівці. У Костянтинівці 4 людини поранено, пошкоджено 2 крамниці, кав’ярню, підприємство. В Іллінівській ТГ пошкоджено 2 об’єкти у Клебан-Бику.
  • Бахмутський район. У Часовоярській ТГ пошкоджені 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Торецьку пошкоджено 3 будинки та інфраструктурний об’єкт. У Сіверську пошкоджено будинок.

Популярні

Новини по темі