ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-ta-girski-perevali

Водіїв попередили про засніжені дороги та гірські перевали

 • 13348 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. На ранок четверга, 14 січня, у 10 областях України випадав сніг, на гірських перевалах намело до 20 см снігу. Проїзд основними дорогами забезпечений. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 14 січня невеликий сніг спостерігається у Житомирській, Київській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Черкаській областях, де випало до 5 см. Покриття на дорогах державного значення в більшості областях мокре, де останню добу випадали або йдуть опади, покриття місцями засніжене (Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Сумська, Миколаївська області), місцями ожеледиця у Одеській та Рівненській областях", - вказали дорожники.

За їхніми даними, на перевальних ділянках вже майже добу йде сніг, випало 15-20 см. Стан покриття мокрий.

В областях виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1853 одиниці техніки та 2243 робітників.

Додамо, по Україні 14 січня сніжитиме, нічні морози послабнуть вдень, місцями буде навіть "плюсова" температура - до 2 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство