ukenru
vkray-rozcharovaniy-dzhokovich-pidtverdzhuye-scho-ne-bratime-uchasti-v-australian-open-i-bude-deportovaniy

"Вкрай розчарований": Джокович підтверджує, що не братиме участі в Australian Open і буде депортований

 • 21241 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Зірка тенісу Новак Джокович підтвердив, що він не братиме участі у Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу і буде депортований, заявивши, що він “вкрай розчарований рішенням суду” після того, як судді одностайно погодилися з тим, що його віза може бути анульована, пише УНН з посиланням на Daily Mail Australia.

Деталі

20-кратний чемпіон турнірів Великого шолома виступив із короткою заявою невдовзі після того, як було оголошено, що він програв справу у Федеральному суді Австралії, незадовго до 18:00 у неділю.

Суперзірка тенісу сказав, що він “вкрай розчарований” рішенням суду, і сказав, що йому потрібен певний час, щоб відпочити та відновити сили.

Що було раніше

16 січня зірка тенісу Новак Джокович програв у суді останню спробу залишитися в Австралії і може бути депортований.

Джокович тепер не може захистити свій титул на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open) у Мельбурні. У понеділок він мав зіграти свій перший матч.

Контекст

Джокович не щеплений від COVID-19, і його віза була анульована, коли він прибув до Австралії 6 січня після питань про звільнення від вакцинації, яке дозволило б йому в'їхати.

Проте в понеділок суддя скасував це рішення і розпорядився відпустити гравця з імміграційного центру для утримання під вартою.

14 січня Австралія знову анулювала візу зірки тенісу Новака Джоковича, цього разу з "міркувань щодо здоров'я та добробуту".

Джокович зупинився в готелі для затриманих іммігрантів у Мельбурні, там же, куди його було доставлено після того, як його візу було вперше анульовано після його прибуття 6 січня.

Українські Національні Новини

Новини Світу