ukenru
viyskovikh-u-krimu-priveli-u-boyovu-gotovnist

Військових у Криму привели у бойову готовність

 • 23606 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Згідно з рішенням командувача військами Південного військового округу РФ генерал-полковника Олександра Дворнікова з метою раптової перевірки бойової готовності було здійснено підйом по тривозі ряду з'єднань і військових частин, що дислокуються в Карачаєво-Черкесії, Чечні, Дагестані та Криму, передає УНН з посиланням на прес-службу Південного військового округу (ПВО) РФ.

"До відпрацювання практичних завдань раптової перевірки залучено близько 3 тис. військовослужбовців, задіяно понад 1 тис. одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, зокрема танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3, бронетранспортери БТР-82А", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розмістить в окупованому Криму “Буки”

Військовослужбовці, яких підняли по тривозі, зі штатним озброєнням здійснюють марші на полігони для виконання навчальних завдань.

"На маршрутах висування здійснюється відпрацювання ввідних по відбиттю нападу умовного противника і орієнтування в незнайомих районах, а також питань життєзабезпечення і контролю технічної справності техніки", - повідомили у прес-службі.

Зазначається, що на полігонах військовослужбовці будуть удосконалювати навички тактичних дій у складі підрозділів, проведуть навчальні стрільби зі стрілецької зброї та гранатометів, озброєння танків і бойових машин.

У минулому році комплексні комісії штабу ПВО провели понад 250 раптових перевірок боєготовності з'єднань і військових частин округу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП