ukenru
viyskovi-ochikuyut-pokraschennya-pogodi-dlya-pochatku-viprobuvan-raket-na-pivdni-ukrayini

Військові очікують покращення погоди для початку випробувань ракет на півдні України

 • 7852 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Українські військовослужбовці очікують покращення погоди для початку другого дня контрольних льотних випробувань зенітних керованих ракет середньої дальності на півдін України. Про це розповів начальник прес-центру повітряного командування "Південь" Володимир Крижанівський в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"На світанку була проведена розвідка погоди. За прогнозами синоптиків, погода обіцяє бути не дуже пригодною для проведення навчань. Тобто обіцяють посилення вітру. Зранку був сильний туман. Так що зараз ми чекаємо, чи зміниться погода. Якщо все буде добре, то другий день наших контрольних льотних випробувань зенітних керованих ракет середньої дальності буде так само насиченим, як і попередній. Тобто, будуть проводитися і пуски ракет, працювати авіація", - сказав В.Крижанівський.

З його слів, у регіоні все спокійно. "Вчора, перший день практичної фази контрольно-льотних випробувань зенітних керованих ракет середньої дальності пройшов згідно з планом", - заявив він.

"Сьогодні заплановано декілька пусків ракет і відпрацювання авіацією по повітряним цілях", - розповіли в штабі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП