viiskovi-plany-rf-ne-lyshe-proty-nashoi-derzhavy-proty-inshykh-narodiv-tezh-zelenskyi-pro-dopovid-hur

"військові плани рф не лише проти нашої держави – проти інших народів теж": Зеленський про доповідь ГУР

 • 27621 переглядiв

Росія має глобальні амбіції продовжувати війну не лише проти України, але й проти інших країн, йдеться у доповіді начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова президенту Володимиру Зеленському, який наголосив на необхідності обмеження російських ресурсів та мобілізаційних зусиль для завершення війни.

Про військові плани росіян Президенту України Володимиру Зеленському доповів керівник ГУР Кирило Буданов під час окремої доповіді у понеділок. Зокрема, Буданов застеріг від глобальних амбіцій рф щодо продовження війни, не лише проти України, а проти інших народів. Коротко зміст цієї розмови Президент переповів у вечірньому відеозверненні до українців, передає УНН.

Також на окремій доповіді був керівник ГУР Буданов. Кілька питань. Передусім військові плани росії. І не лише проти нашої держави – проти інших народів теж. Спільне завдання світу зараз – збити цю хвору путінську фантазію, що в нього нібито є час для продовження війни.

– сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський зауважий, що нині період "максимальної концентрації", аби Україна визначила справедливе закінчення цієї війни. Він наголосив на важливості міжнародної підтримки України, й посилення тиску на росіян.

Можливо, він посилить мобілізацію після імітації "виборів" зараз, у березні, – мобілізацію росіян. Але мобілізацію ресурсів і фінансів, залишків російських звʼязків зі світом ми маємо обмежити ще більше, ще жорсткіше.

– закливав Зеленський.

Додатково

Також цього дня Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки. Йшлося про ситуацію на полі бою, забезпечення фронту та виробництво зброї, а також фортифікації. Доповідало військове командування та урядовці

Україна будує три лінії оборони протяжністю у 2000 кілометрів - Зеленський 11.03.24, 16:55

Популярні

Новини по темі

Іспанія вшанувала пам'ять жертв терактів 11 березня 2004 року

 • 27013 переглядiв