viiska-rf-prodovzhat-taktychne-prosuvannia-na-donechchyni-brytanska-rozvidka

Війська рф продовжать тактичне просування на Донеччині - британська розвідка

 • 16359 переглядiв

Британська розвідка прогнозує, що росія продовжить тактичне просування на Донеччині у найближчі тижні. Загальна оперативна спроможність рф залишається обмеженою через високі втрати і брак офіцерських кадрів.

Британська розвідка прогнозує, що росія продовжить тактичне просування на Донеччині у найближчі тижні попри обмежену загальну оперативну спроможність. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, пише УНН.

Деталі

У британському Міноборони відзначили, що у липні 2024 року російські сухопутні війська продовжували безперервні атаки в центральній частині Донецької області. Вони впевнено просувалися на захід, взявши під контроль кілька сіл і наблизившись до логістичного вузла Покровська.

Російські сухопутні війська також просунулися на північ до міста Нью-Йорк, що перебуває на лінії фронту з 2014 року.

Цілком ймовірно, що росія продовжить тактичне просування в найближчі тижні, вважає британська розвідка. Однак загальна оперативна спроможність рф залишається обмеженою через низку факторів, серед яких високий рівень втрат особового складу, обмежена підготовка і брак офіцерських кадрів,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Як раніше повідомляла британська розвідка в Україні дислоковано понад 30 тисяч військовослужбовців росгвардії. Більшість проводить операції з охорони тилу, лише кілька підрозділів беруть участь у бойових діях на передовій.

Популярні

Новини по темі

Глава МЗС Ізраїлю закликав виключити Туреччину з НАТО

 • 13236 переглядiв