viina-ne-vyrishuie-problem-modi-zaklykav-putina-do-do-myru-cherez-dialoh

"Війна не вирішує проблем": Моді закликав путіна до "миру через діалог"

 • 25587 переглядiв

Прем'єр-міністр Індії Моді закликав путіна припинити війну росії проти України, заявивши, що "війна не вирішує проблем" і запропонував допомогу Індії для досягнення миру.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді на зустрічі в москві з президентом росії володимиром путіним заявив, що продовження війни рф проти України "не вирішить проблем", а також підтвердив, що його країна готова до сприяння в досягненні миру. Про це повідомляє італійське видання ANSA та французький TV-5 Monde.

Деталі

Війна - це не рішення. Вона вимагає діалогу

- заявив перший міністр Індії Нарендра Моді, посилаючись на війну рф в Україні.

Моді додав, що його країна готова надати "будь-яку допомогу", щоб наблизити мир.

Війна - це не рішення. Бомби, ракети і зброя не можуть гарантувати мир, тому ми наголошуємо на діалозі

- підкреслив Моді.

За словами 73-річного індійського прем’єра, під час спілкування з путіним 8 липня він відчував оптимізм. Моді зазначив, також зазначив про "позитивні погляди" щодо перспектив врегулювання.

Наразі немає жодної впевненості в тому, що заклик індійського прем'єр-міністра зрушить справу з мертвої точки, враховуючи, що владімір путін, який заявив Моді, що "вдячний за увагу", неодноразово стверджував, що хоче, аби Україна капітулювала.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що Путін і Моді провели неформальну зустріч у Ново-Огарьово, під час якої Путін привітав Моді з переобранням на посаду прем'єр-міністра

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

 • 20841 переглядiв