vid-anomalnoi-speky-na-fronti-strazhdaiut-ne-tilky-viiskovi-a-i-tekhnika-rechnyk-osuv-khortytsia

Від аномальної спеки на фронті страждають не тільки військові, а і техніка - речник ОСУВ “Хортиця”

 • 33769 переглядiв

Сили оборони страждають від аномальної спеки, яка також впливає на військову техніку, причому перегрів відбувається не тільки від активного використання

На фронті, як в прямому, так і переносному сенсі дуже гаряче. Силам оборони дошкуляє аномальна спека, від якої також страждають військова техніка. Про це заявив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"На фронті, як в прямому, так і переносному сенсі дуже гаряче. Попри те, що ворог активно проводить свої бойові дії, нашим захисникам дошкуляє, як і всім громадянам, така аномальна спека. Якщо немає бойових дій, рятуються прохолодною водою, обливаннями. Наші захисники, які і всі нормальні люди, страждають від спеки. І техніка страждає, тому що є і перегрів не тільки від активного використання, наприклад, артилерії чи мінометів, а і автомобільна техніка", – сказав Волошин.

Як впливає спека на рух поїздів: в Укрзалізниці дали роз'яснення 10.07.24, 12:56

Нагадаємо

Станом на ранок в оперативній зоні ОСУВ "Хортиця" відбулося 38 бойових зіткнень. Окупанти намагаються розтягнути сили і засоби ЗСУ по різним напрямках, щоб атакувати на різних напрямках. Однак, Сили оборони роблять все можливе, щоб не дати ворогу просунутися вглиб території України.

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у річці потонула 2-річна дитина

 • 18674 переглядiв

Померла зірка “Беверлі-Гіллз, 90210” Шеннен Догерті

 • 22457 переглядiв