ukenru
velikiy-obmin-polonenimi-pyatero-komandiriv-azovu-ne-znali-kudi-yidut

Великий обмін полоненими: командири "Азову" не знали, куди їдуть

 • 216804 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. П’ятеро командирів захисників Маріуполя під час обміну полоненими не знали куди їдуть. Вони були в одиночних камерах фактично на території рф. Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Хлопці були дуже виснажені…Хлопці не знали, куди їдуть, вони не розуміли, де вони перебувають. Мова зараз про командирів, які були з «Азову»: Дениса Прокопенка, Паламара, наших хлопців з Національної гвардії …Вони були в одиночних камерах, фактично на території рф, а більша частина була в Оленівці», - розповів Монастирський.

Деталі

Він розповів, що вони думали, що їдуть на етап чи на певні судилища, які були їм обіцяні.

Доповнення

Відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Денис Прокопенко «Редіс», Сергій Волинський «Волина», Святослав Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко – командири з «Азовсталі» – вони вже перебувають у безпеці.

Володимир Зеленський повідомив, що п’ятеро командирів захисників Маріуполя, яких звільнили із російського полону, залишатимуться в Туреччині до кінця війни.

Українські Національні Новини

Політика