v-yes-zayavili-scho-na-sogodni-ne-proponuvali-ukrayini-mozhlivist-integratsiyi

В ЄС заявили, що на сьогодні не пропонували Україні можливість інтеграції

 • 10766 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Кандидат на пост єврокомісара з питань європейської політики сусідства і розширення Олівер Вaргеї в четвер під час слухань в Європарламенті в Брюсселі заявив, що Євросоюз на сьогодні не пропонував Україні можливість інтеграції, передає кореспондент УНН.

"Повна інтеграція України в Європейський Союз - це те, про що просить Україна. Ми повинні будемо подумати над цим питанням самі. Досі ми не запропонували таку можливість Україні. Але що ми можемо зробити навіть в цьому контексті, крім реалізації і прискорення реалізації ПВЗВТ (Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі - ред.) з Україною - це допомогти їм створити міцну ринкову економіку, яка привертає прямі іноземні інвестиції, створює зростання робочих місць на місцях і зміцнює цю країну. Для мене це буде пріоритетним завданням", - сказав Вaргеї.

Він заявив, що хоче зробити все можливе, щоб інтегрувати країни Східного партнерства до багатьох європейських стратегій вже зараз, наскільки це можливо.

Як повідомляв УНН, Вaргеї в четвер під час слухань в Європарламенті в Брюсселі заявив, що завжди буде приділяти особливу увагу Україні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЦВК зареєструвала В’ятровича нардепом

     • 16374 переглядiв

    В Україні сповільнилось зростання ВВП до 4,2%

     • 18026 переглядiв

    КПВВ “Каланчак” та "Чонгар" завтра відновлять роботу

     • 14802 переглядiв