ukenru
v-uryadi-khochut-sprostiti-protseduru-konkursiv-na-kerivni-posadi

В уряді хочуть спростити процедуру конкурсів на керівні посади

 • 6000 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. В Національному агентстві з питань державної служби хочуть спростити бюрократичну процедуру конкурсів на керівні посади. Про це повідомили в пресслужбі Кабміну, передає УНН.

"Ми спрощуємо надскладну бюрократичну процедуру конкурсів на керівні посади. Тут є два головні завдання. Перше – це надскладна бюрократична процедура, яку ми вже спрощуємо. Я сам мав щастя її проходити, і зміг це зробити лише тому, що вже мав досвід на держслужбі. Для фахових людей з бізнесу це непросте випробування. А друге – це залучення кандидатів на конкурси. По деяких позиціях нам критично бракує якісних людей. Їх треба шукати, їх треба переконувати, їх треба готувати до держслужби”, - сказав голова НАДС Олександр Стародубцев.

Також голова НАДС зазначив, що успішне проведення конкурсів на керівні посади є одним з найбільш термінових завдань. Він закликав представників бізнесу та фахівців державної служби активніше долучатися до участі в конкурсах.

"Для фахових амбітних людей зараз чудовий час проявити себе. Зі свого боку, ми вже суттєво спростили процедуру. Також допоможемо кандидатам підготуватися до конкурсу", - додав Олександр Стародубцев.

Нагадаємо, в НАДС анонсували аналог ProZorro щодо держслужбовців.

Українські Національні Новини

Суспільство