v-ukrayini-likvidovano-10-iranskikh-instruktoriv-z-droniv-the-jerusalem-post

В Україні ліквідовано 10 іранських інструкторів з дронів - The Jerusalem Post

 • 206548 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. 10 іранців, які навчали російських солдатів, було вбито українськими ударами у російсько-українській війні минулого тижня, повідомив у п'ятницю український чиновник виданню The Jerusalem Post, передає УНН.

Що передувало

Повідомлення з'явилося після того, як американські та українські офіційні особи попереджали, що іранці навчають росіян використовувати іранські безпілотники у Криму.

Прессекретар Пентагону бригадний генерал Пет Райдер заявив у четвер, що "іранці перебували в Україні, щоб допомогти росії в операціях із безпілотниками".

Представник Держдепартаменту США Нед Прайс заявив у четвер на брифінгу для преси, що іранські інструктори працюють у Криму.

Представник ВПС ЗСУ заявив у п'ятницю, що Україні вдалося збити 85% іранських безпілотників-камікадзе, запущених росією.

Крім того, у п'ятницю міністерство закордонних справ Ірану порадило всім своїм громадянам, які перебувають в Україні, негайно залишити країну.

Міністерство оборони України заявило в четвер, що Іран використовує Україну як випробувальний полігон для своїх безпілотників, щоб підготуватися до майбутніх ударів безпілотників по Ізраїлю.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    лукашенко передав рф ще 24 танки Т-72А - моніторингова група

     • 145196 переглядiв