v-ukraini-rizko-zrosly-prodazhi-hibrydnykh-avtomobiliv-nazvaly-top-modelei

В Україні різко зросли продажі гібридних автомобілів: назвали топ моделей

 • 25702 переглядiв

У першому кварталі 2024 року в Україні було зареєстровано понад 4700 нових та вживаних гібридних легкових автомобілів, серед яких найпопулярнішими новими моделями стали Toyota RAV-4, Toyota Camry та Nissan Qashqai, а в сегменті вживаних гібридів - Ford Fusion US, Chevrolet Volt та Toyota Prius.

В Україні у першому кварталі цього року різко зросли продажі гібридних автомобілів - на 59% у порівнянні з торішнім показником, найпопулярнішою новою моделлю стала Toyota RAV-4, а в сегменті вживаних гібридів - Ford Fusion US, повідомили у четвер в асоціації "Укравтопром", пише УНН.

Деталі

"У І кварталі 2024 року автопарк України поповнили понад 4,7 тис. гібридних легкових авто (HEV i PHEV). Це на 59% більше, ніж торік", - ідеться у повідомленні.

Вказано, що частка нових авто в цій кількості становила 51%.

У сегменті нових легкових авто, за повідомленням, лідером ринку гібридів став TOYOTA RAV-4 (480 од.). Другий результат - у TOYOTA Camry (221од.). Третій за популярністю - NISSAN Qashqai (164 од.)

У реєстраціях імпортованих вживаних авто з гібридними силовими установками першість у FORD Fusion US (255 шт.). Також у лідерській трійці: CHEVROLET Volt (138 од.) та TOYOTA Prius (136 од.), зазначили в асоціації.

Українці у березні вдвічі активніше купували електромобілі: стали відомі бестселери09.04.24, 11:27

Юлія Шрамко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі