v-ukraini-mozhut-stvoryty-radu-z-pytan-kultury-pry-ofisi-prezydenta

В Україні можуть створити раду з питань культури при Офісі президента

 • 28330 переглядiв

Керівник ОП Андрій Єрмак запропонував створити раду з питань культури при Офісі Президента. Він наголосив на важливості культури під час війни та відзначив внесок діячів культури у боротьбу з агресором.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся у відеоформаті з українськими діячами культури і запропонував створити при Офісі Президента раду, яка займатиметься проблемами галузі культури. Про це пише УНН з посиланням на Офіс президента.

Деталі 

Андрій Єрмак наголосив, що українські діячі культури роблять вагомий внесок у боротьбу з російським агресором.

Дуже важливо, що ви працюєте й не зупиняєтеся. Люди в Україні та у світі це відчувають. Культура під час війни дуже важлива, адже це віра людей, ідентифікація України

– сказав керівник Офісу президента.

Він зазначив, що наша країна залишається в центрі уваги світової спільноти, і це відкриває великі можливості для розширення впливу українського культурного продукту.

Єрмак запропонував створити при Офісі Президента раду, яка займатиметься проблемами галузі культури.

Для Президента й усієї нашої команди українська культура, її розвиток є одним із пріоритетів. Тому давайте спілкуватися та розв’язувати всі питання, які стосуються культури. Для нас дуже важлива ваша позиція, ваші думки

- наголосив очільник Офісу глави держави.

Нагадаємо

У липні, представники МЗС України та ЮНЕСКО провели зустріч щодо партнерства та підтримки України в умовах агресії РФ. Обговорено відновлення пошкоджених об'єктів, підтримку журналістів та освітні програми.

Популярні

Новини по темі