v-rosii-pislia-ataky-bpla-detonuiut-sklady-na-viiskovomu-aerodromi-shcho-vidomo

В росії після атаки БПЛА детонують склади на військовому аеродромі: що відомо

 • 15381 переглядiв

На військовому аеродромі "Маринівка" у волгоградській області рф після атаки БПЛА відбуваються вибухи. Губернатор підтвердив атаку, заявивши про збиття більшості дронів та пожежу на об'єкті міноборони.

У волгоградській області рф після атаки дронів відбувається детонація на військовому аеродромі "Маринівка". Жителів військового містечка евакуювали. Про це УНН повідомляє із посиланням на Astra.

За словами місцевих жителів,  у калачевському районі волгоградської області після атаки БПЛА чутно вибухи з періодичністю 1-3 хвилини. 

Волгоградський губернатор підтвердив приліт БПЛА по військовому об'єкту в регіоні. 

"Сьогодні вночі силами ППО міністерства оборони було відбито атаку БПЛА на територію волгоградської області в районі Маринівки, більшу частину безпілотників було знищено. Унаслідок падіння БПЛА виникла пожежа на території об'єкта міністерства оборони. Пожежно-рятувальні служби оперативно приступили до пожежогасіння. Жертв немає", - написав андрій бочаров.

Згідно з відкритими даними, на аеродромі дислоковані фронтові літаки-розвідники Су-24МР 2-ї окремої розвідувальної авіаційної ескадрильї (військова частина 77978) 4-го командування ВПС і ППО, сформованої 1 січня 2014 року з авіаційної ескадрильї 6970-ї авіабази, що входить до складу 7-ї бригади ПКО.

Тим часов у міноборони рф заявили про нібито знищення і перехоплення 8 БПЛА над територією рф за ніч.  

"13 БПЛА збито над територією волгоградської області, 7 - над ростовською, 4 - над бєлгородською, 2 - над воронезькою, і по одному - над брянською та курською областями", - заявили у відомстві.

Нафтобаза у російській Ростовській області продовжує палати: ЗМІ оприлюднили супутникові знімки 21.08.24, 22:08

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами та спека до 37°: прогноз погоди на сьогодні

     • 51180 переглядiв