ukenru
v-oos-pidrakhuvali-vtrati-boyovikiv-z-pochatku-bereznya

В ООС підрахували втрати бойовиків з початку березня

 • 18279 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. За підтвердженими даними, втрати бойовиків з початку березня 2020 року становили: загиблими – 21 особа, пораненими та травмованими – 31 особа, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

"... за підтвердженими даними, втрати російсько-окупаційних військ з початку березня 2020 року склали: загиблими – 21 особа; пораненими та травмованими – 31 особа; знищеними/ пошкодженими зразками озброєння та військової техніки – 3 одиниці, зокрема, автомобіль, БПЛА та багатоцільовий тягач – легкий броньований", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В штабі ООС назвали втрати бойовиків за січень

У пресцентрі відзначили, що "військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику з метою придушення його вогневих засобів та припинення агресивних дій".

Нагадаємо, 11 березня бойовики обстріляли з протитанкового ракетного комплексу військовий вантажний автомобіль Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Піски. Внаслідок обстрілу один український захисник загинув на місці, ще один помер від отриманих поранень. Сім військових зазнали поранення різного ступеня важкості, ще одного захисника госпіталізовано з бойовим травмуванням.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП