ukenru
v-okupovanomu-krimu-vlashtuvali-chergovi-obshuki

В окупованому Криму влаштували чергові обшуки

 • 5709 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Силовики окупантів у Криму у понеділок проводять так звані "слідчі заходи" в селі Штурмове міста Севастополь в будинку Рустема Абілєва. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані спільноти "Кримська солідарність" у Facebook.

"Стало відомо про те, що сьогодні в селі Штурмове (село в Балаклавському муніципальному окрузі в складі Балаклавського району Севастополя), по вулиці Ак'яр, 48, у будинку Абілєва Рустема проходять слідчі заходи", - повідомили у спільноті.

Вказано, що слідчі заходи спочатку проводилися у мечеті, імамом якої є Абілєв, потім силовики проїхали до будинку Рустема Абілєва.

"На заходах присутній телеканал "Россия 1", інформаційний канал Севастополя "ИКС-ТВ" й інші російські засоби масової інформації", - додали у спільноті.

Як повідомляв УНН, 27 березня в анексованому Криму російські силовики влаштували обшуки у будинках кримськотатарських активістів і затримали понад 20 людей, включно з тими, хто прийшов підтримати кримських татар, у чиїх домівках влаштували обшуки. Тих, що знімали обшуки, заарештували на 5 діб та оштрафували. До 15 травня ж заарештували затриманих за підозрою у буцімто причетності до забороненої на території Росії організації "Хізб ут-Тахрір".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП