ukenru
v-odesi-zatrimano-organizatora-vbivstva-eks-mera-tiraspolya

В Одесі затримано організатора вбивства екс-мера Тирасполя

 • 12442 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. В Одесі затримано організатора розбійного нападу та вбивства екс-мера Тирасполя. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Одеської області. 

У травні до поліції звернулася дружина потерпілого із заявою про зникнення свого чоловіка та його автомобіля. Обстановка у будинку, де той мешкав, була порушена. А згодом тіло загиблого зі слідами насильницької смерті поліцейські знайшли на території нежилої споруди у Лиманському районі.

Вказана подія була кваліфікована за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося пізніше, знаючи про достаток потерпілого, підозрюваний - 56-річний уродженець сусідньої держави - вирішив заволодіти його майном. Для реалізації задуманого він підібрав трьох спільників. За заздалегідь розробленим планом зловмисники проникли до оселі чоловіка та побили його, вимагаючи гроші і цінності. Не отримавши бажаного, потерпілого зв’язали, після чого у багажнику його ж автівки вивезли у безлюдне місце, де позбавили життя.

Наразі організатор розбійного нападу та умисного вбивства заарештований. Вживаються заходи по затриманню інших співучасників злочину.

Слідство триває.

Як повідомляв УНН, вбитий на Одещині бізнесмен виявився екс-мером Тирасполя

Українські Національні Новини

Кримінал та НП