ukenru
uryad-zatverdiv-onovleniy-poryadok-zaluchennya-zovnishnoyi-dopomogi-yevrokomisiyi-u-ramkakh-taiekh

Уряд затвердив оновлений порядок залучення зовнішньої допомоги Єврокомісії у рамках ТАІЕХ

 • 10114 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні в середу прийняв оновлену редакцію постанови "Про затвердження Порядку підготовки, схвалення та виконання плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках ТАІЕХ", передає УНН з посиланням на пресслужбу КМУ.

Повідомляється, що проект акта було розроблено Національним агентством України з питань державної служби. Головна мета - підвищити якість та ефективність використання інструменту TAIEX в Україні, а також надати Порядку підготовки, схвалення та виконання плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках ТАІЕХ структурованості, логічної послідовності та лаконічності.

Документ враховує оновлений підхід Європейською Комісією у застосуванні інструменту інституційної розбудови ТАІЕХ, який передбачає перехід до стратегічного планування у ключових секторах державного управління.

Координацію реалізації інструменту інституційної розбудови TAIEX в Україні здійснює Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Нагадаємо, уряд у середу схвалив законодавчу ініціативу щодо створення та ведення Державного реєстру географічних назв в електронному вигляді.

Українські Національні Новини

Політика