ukenru
uryad-priynyav-rishennya-pro-dozvil-vikoristannya-e-svidotstva-koristuvacham-avto-na-rivni-z-vlasnikami

Уряд прийняв рішення про дозвіл використання е-свідоцтва користувачам авто на рівні з власниками

 • 14316 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні у середу схвалив проєкт постанови про внесення змін до Порядку застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це повідомив представник уряду у парламенті Василь Мокан у Facebook, передає УНН.

"Новини цифровізації в сфері надання адміністративних послуг. На сьогоднішньому засіданні Кабмін схвалив проєкт постанови про внесення змін до Порядку застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу", - написав Мокан.

З його слів, документ дозволить зареєстрованим належним чином користувачам транспортних засобів замовляти та користуватись цифровим відображенням свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу - е-свідоцтвом - на рівні із власником транспортного засобу.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів ухвалив проект постанови "Про затвердження зразків бланків і технічних описів бланків національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Українські Національні Новини

Політика